Despre noi

  • Dr. H.C. Tudor O. Bompa este unul dintre cei mai de seamă specialiști ai științei sportului din lume. După publicarea faimoasei lucrări "Periodizarea - Teoria și Metodologia Antrenamentului", a primit recunoștința internațională "Părintele Periodizării Moderne". Stabilit în Canada, Tudor l-a mentorat pe Carlo Buzzichelli, cei doi fiind coautori ale ultimelor cărți publicate.

  • Carlo Buzzichelli, antrenor olimpic și profesor universitar, a updatat constant conceptul de Periodizare, aplicând-l cu succes de peste 25 de ani cu sportivii săi practicanți de sporturi individuale și de echipă. Carlo este directorul ”International Strength & Conditioning Institute” (ISCI), care este prezent în 9 țări de pe 4 continente. La randul lui, Carlo l-a mentorat pe Lucian Nicolescu în perioada acestuia de studiu în cadrul ISCI.

  • Lucian Nicolescu, specialist în pregătirea sportivă, a primit distincția "Strength & Conditioning Coach of the Year 2018", din partea ISCI, pentru rezultatele deosebite obținute cu sportivii săi din diferite ramuri. Din dorința de a aduce în România metodologia ISCI cu ajutorul căreia au reușit la cel mai înalt nivel în sport, Lucian și soția sa Nicoleta Nicolescu - specialistă de succes în terapie - au înființat ISCI România.

  • ISCI România organizează cursuri predate de Carlo Buzzichelli, Nicoleta si Lucian Nicolescu, în cadrul celor 3 departamente:
  1. Strength & Conditioning 
  2. Fitness & Bodybuilding
  3. Recovery & Regeneration
ISCI este singurul loc unde vei învăța Periodizarea direct de la Carlo Buzzichelli.